Tomatenpuree is een geconcentreerde en gladde pasta gemaakt van rijpe tomaten. Het productieproces omvat het koken van de tomaten gedurende meerdere uren om het overtollige water te verwijderen, het verwijderen van de zaden en schil, en het koken van de overgebleven vloeistof totdat deze een dikke en rijke concentratie wordt. Dit eindproduct heeft een heldere rode kleur, een frisse en rijke tomatensmaak en bevat geen ongewenste toevoegingen of kunstmatige suikers. Het is ook een goede bron van lycopeen, een krachtige antioxidant die voorkomt in gekookte tomaten. De houdbaarheid van tomatenpuree is ongeveer 18 tot 24 maanden en het moet worden opgeslagen tussen 10°C en 24°C. Foodcom S.A. levert tomatenpuree in aseptische zakken in stalen vaten van 230 kg.
Vanwege de dikke consistentie en heerlijke smaak wordt tomatenpuree veel gebruikt in pizzeria's, restaurants en cateringbedrijven als basis voor sauzen in verschillende tomatengerechten zoals pizza en pasta.
Gemaakt van geselecteerde magere stukken en gemarmerd vlees van Iberisch varkensvlees. Geassorteerd met geselecteerde specerijen (paprika voor de rode Iberische chorizo) en gedroogd in een natuurlijke droogruimte.
Bescherming van voedsel tijdens transport en opslag
Voedselverpakkingen
Voedsel moet te allen tijde op de juiste manier worden beschermd of verpakt tijdens transport en opslag. Dit omvat een competente partner die alle stappen bij de productie van uw verpakkingsmaterialen documenteert. Consistente hoge kwaliteit en naleving van alle geldende voorschriften zijn voor ons vanzelfsprekend.
Wij bieden u het complete assortiment aan voedselverpakkingen van folie:
+ Plak- en zijvouwzakken
+ E-kisten-inleggers en kartonliners
+ Stiftstapel-/Wicketzakken
+ Zijvouwkappen en liners voor grote dozen
+ Palletkappen en stretchfolies voor uw pallet- en verpakkingbeveiliging